Alla inlägg den 7 april 2015

Av Sandra - 7 april 2015 07:52

Måndag: upp tidigt för att lillis hos veterinären ? hon kom hem igen kl 12 och blev vila för henne. Men hon var som vanligt .hon hade bara lite ont.
Tisdag: sovmorgon? blev att åka till djuraffären för att hitta rätt sort mat till lillis nu när hon är kastrerad? ? sen blev det väl en lugn dag.
Onsdag: Rebecca ska komma till oss ikväll ? så blev tacos och massa rolig tid med geni och wordfeu
Torsdag: veterinären igen för att kolla så att allt är bra med lillis sår och det såg bra ut? sen blev en sväng till Martins syster linda i Staffanstorp? hennes barn blev glad att lillis var med ?? men blev hemfärd för att göra kvällsmat till oss.sen efter kvällsmaten så blev det en massa spel och film. Vi får ju inte glömma att vi spelade en massa wordfeu också ? ?
Fredag : rätt så lugn dag.rebecca skulle åka hem idag. Vi körde hem henne för vi skulle ändå till Ystad för att träffa Johannes och nadine? dom bjöd på middag. Det blev taco gratäng . Super gott? sen hem igen. Jonas och Fredrik ville komma så blev att hämta upp dom och sen hem och spela dayz.
Lördag: lite sovmorgon. Äta frukost och sen blev välja kläder till påsk middagen som skulle vara på kvällen hos pappa och ewalena med hela släkten. Det var trevligt? sen hem och spela dayz.. sen kom Fredrik, Jonas och Jesper till oss. Blev spela en liten stund och sen blev jag trött och somnade gott?
Söndag : bara en lugn dag utan att göra något.
Måndag: planera upp hur vi ska ändra om här hemma.har tagit ut sommar däcken och städat ur förrådet och sålde lite som vi inte ville ha mer. Men sen ner en sväng till Martins föräldrar och prata lite. Sen hem igen och bara ta det lugnt.
Så har vår vecka sett ut
Kram på er

Presentation


Välkommen till vår blogg

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards